Offset in digitalni tisk

Offset tehnologijo uporabljamo za tisk knjig s trdimi ali mehkimi platnicami, revij, zloženk ter promocijskih materialov kot so plakati, prospekti, letaki in vabila. Izdelujemo tudi pisarniške tiskovine kot so dopisi, mape, kuverte, vizitke, obrazci in bloki. Nudimo kvaliteten in hiter tisk vseh vrst knjig, katalogov, brošur, revij, časopisov, letnih poročil, zbornikov, ipd.

Offset stroji nam omogočajo tisk na materiale gramature od 40 g/m2 do 450 g/m2 v barvni in črnobeli tehniki ali z uporabo barv iz Pantone barvne lestvice.

Pri tisku manjših naklad si lahko pomagamo z uporabo digitalnega tiska, ki nam omogoča tudi večjo fleksibilnost pri določenih rokih.

Vašo knjižico po želji broširamo, naredimo trdo vezavo ali pa jih spnemo z žico. Ustrezna sodobna tehnologjia nam omogoča cenovno ugoden tisk, ne glede na količno, ki jo potrebujete, bodisi 1 kos ali več tisoč.

Poslužujemo se tudi ustrezne tehnologije za dodelavo tiskanih izdelkov. Pri tiskovinah, tiskanih v polah, lahko tako izvajamo izsek kartonske embalaže, zasek samolepilnih etiket, šivanje knjižnega bloka skozi hrbet, broširanje knjig, perforiranje, numeracijo, zgibanje, razrez in obrez tiskovine. Poleg naštetega izvajamo tudi slepi in toplotni tisk, predvsem na zloženkah, vinskih etiketah in ostalih tiskovinah, ki zahtevajo čimbolj atraktiven izgled.

 

Etikete

Samolepilne etikete na roli so namenjene proizvajalcem kot tudi posrednikom raznih izdelkov. S pomočjo etikete predstavite vaš izdelek širši množici in jih informirate o vseh ključnih informacijah o izdelku.

V našem podjetju proizvajamo etikete za različna podjetja, ki prihajajo iz različnih panog:

  • Prehrambena industrija

V prehrambni industriji ima etiketa izjemno pomembno funkcijo. Poleg zakonsko predpisanih informacij, ki so včasih kompleksne in terjajo veliko prostora, se podjetja vedno bolj zavedajo, da jim etiketa lahko služi tudi kot odlično trženjsko orodje. Podjetjem v tej industriji ponujamo vse, od klasičnih samolepilnih etiket, ki vsebujejo nujno potrebne informacije, pa vse do etiket z efekti, ki vašemu izdelku omogočajo, da izstopi iz povprečja. Pri vseh izvedbah etiket in folij za to industrijo uporabljamo nizko migracijske barve, in sicer zaradi stika etiket in folij z živili. Imamo izjave dobavitelja materiala in omogočamo sledljivost.

  • Proizvodnja pijač in vina

Podjetja, ki delujejo na trgu brezalkoholnih in alkoholnih pijač največkrat povprašujejo po samolepilnih etiketah in vinskih etiketah. Etikete v tej industriji so izpostavljene različnim pogojem, kot so mraz, toplota, vlaga, prašne površine ipd. Skozi življenjsko dobo izdelka etiketa ne sme izgubiti svoje namembnosti. Z našimi izkušnjami in znanjem uspešno premagujemo oba izziva. Ponujamo vam različne materiale in tehnologije tiska, da bo vaša etiketa funkcionalna in bo hkrati kupčeva prva izbira na prodajnih policah.

  • Farmacevtska in kemična industrija

Podjetja, ki delujejo na področju farmacije in kemične industrije, iščejo visokokakovostne rešitve in prilagodljivost. Skozi celoten proces delujemo v skladu z visokim nivojem zahtev. S kombinacijo znanja, izkušenj, tehnologije in procesne kontrole zagotavljamo visokokakovostne etikete. Kot potrjen dobavitelj nudimo farmacevtskim in kemičnim podjetjem različne rešitve, kot so samolepilne etikete, transportne in bianco etikete. Z našim močnim razvojem uspemo izdelati prilagojene rešitve, ki jih kupci potrebujejo.

  • Kozmetika

Etikete za kozmetično industrijo morajo, kar se da najbolje, predstavljati izdelek in blagovno znamko. Reliefni tisk, plastificiranje etikete, “no label look”, lakiranje etikete in podobno, vam omogočajo, da so etikete na kozmetičnih izdelkih videti elegantno in prestižno.

Natančen odtis, različne možnosti barv in materiala, ki jih ponujamo, ter naše znanje, vam zagotavljajo, da dosežete željen dizajn in s tem kar največji efekt pri kupcu.

Tako si zagotovite izpostavljenost izdelka na polici. Poleg prestižnega videza morajo biti etikete odporne na vodo, olja, prašne delce in drgnjenje. Uporabljamo materiale, ki so odporni na tovrstne razmere. Malo katera industrija je pod tako močnim pritiskom na videz same embalaže in etikete, kot je prav kozmetična industrija. Preko etikete posredujete kupcem zgodbo vaše blagovne znamke, širite prepoznavnost in ugled. Za doseganje točno takšnega dizajna, kot ste ga pričakovali, je pomembno ustrezno tiskanje etiket.

  • Tekstil

Nudimo široko paleto etiket za tekstilno industrijo, kjer je največ povpraševanja predvsem za tekstilne etikete.

  • Logistika in transport

Nudimo široko paleto etiket za logistiko in transport, kjer je največ povpraševanja predvsem za bianco etikete, ki jih podjetja uporabljajo
za dotisk svojih podatkov pomembnih za logistiko in transport.

  • Različna proizvodnja

Etikete, primerne za različne proizvodnje, se uporabljajo predvsem za označevanje svojih proizvodov tekom samega procesa v proizvodnji, kasneje pa za odpremo do končnega kupca. Za te potrebe izdelamo vse vrst etiket, ki pa so potrebne za vse vrste proizvodnje in za katere je potrebno upoštevati različne materiale, primerne za njihove standarde.

  • Trgovina

Nudimo široko paleto etiket za promocijo in reklamo izdelkov. Pomembna je izdelava etiket, ki da pomen, kakovost, boljše opažanje izdelkov, ki so ključni do kupca.

Kip Vizija bele nalepke

Izbira materiala

V osnovi razlikujemo materiale na papirne in sintetične materiale. Med papirne materiale spadajo premazni in nepremazni, metalizirani, termo občutljiv samolepilni papir. Med vsemi temi papirnimi materiali vam lahko ponudimo tudi različne specifikacije lepil, ki poskrbijo za obstojnost samolepilne etikete pri različnih vremenskih in temperaturnih spremembah.

V podjetju Kip vizija vam lahko ponudimo širok spekter kakovostnih materialov, s katerim poskrbimo za obstojnost in vizualno podobo vaših samolepilnih etiket na roli.

Sintetični materiali se uporabljajo predvsem v kemični in kozmetični industriji, kjer je etiketa lahko izpostavljena raznim tekočinam in zaradi sintetične osnove material ne absorbira raznih tekočin.

PP – polipropilen material je v primerjavi z PE – polietilenu manj sintetičen in raztegljiv. Uporabljamo ga predvsem pri lepljenju samolepilnih etiket na plastično embalažo medtem ko PE – polietilen uporabljamo pri embalažah kjer lahko pride do krčenja ali spreminjanja oblike embalaže. Poleg navadnega belega PP in PE, vam lahko ponudimo tudi metaliziran PP in PE, kjer pridobimo metalni učinek na samolepilni etiketi.

Pomembno vlogo pri samolepilnih materialih ima tudi lepilo. Poznamo več vrst lepil, s katerimi poskrbimo za obstojnost etikete pri spremembah temperatur ali vremenskih pogojev. Tako poznamo lepila, ki so permanentna, ekstra permanentna, pralna, odlepljiva in prekrivna.

Orodja in izsek etiket

Izsek etiket je možen v neomejenih oblikah in dimenzijah. Na razpolago imamo tudi že več kot 1000 različnih, že izdelanih orodij, s katerimi lahko izvajamo zasek nalepk najrazličnejših oblik brez dodatnih stroškov izdelave orodja. Za vse dodatne ali nove izseke, pa naše podjetje priskrbi nova orodja za stranke.

Oblikovanje

Po ustrezni izbiri materiala za izdelavo vaših etiket, pričnemo s pripravo dizajna oziroma s samo pripravo tiska vaših etiket. Pred samim tiskom etiket pripravimo poskusni odtis etiket, ki se po vaši potrditvi ustreznosti, upošteva pri samem tisku.

Pri nas poskrbimo, da so barve tiska in sam dizajn točno takšen, kot ste si ga zaželeli.

 

Kontakt

Tisk:
e-mail: tisk@kipvizija.si
Mobitel: 031 764 692

 

 

Kip Vizija nalepke tisk
Kip Vizija modre nalepke
Kip Vizija barvne nalepke