Tednik Naše Oko izhaja ob petkih ter bralcem in bralkam ponuja vpogled v življenje in dogajanje na Kozjanskem in v Obsotelju. Z namenom promocije doline med Sotlo in Bistrico prinaša vedno sveže in ažurne zgodbe, ki bi drugače ostale spregledane ali le na obrobju strani ostalih medijev. Krajevni mozaik, šport, duhovne misli, aktualno, občinske strani… Vse to in še mnogo več – časopis Naše O(bsotelje) Ko(zjansko).

Naše Oko – časopis, ki vidi, kar ostali spregledajo.

V osnovi časopis pokriva občine Bistrica ob Sotli, Kozje in Podčetrtek. Običajno izhaja na 32 straneh A4 barvnega formata ter daje prednost občinskim dogodkom in investicijam, zgodbam lokalnih društev in organizacij. Časopis namenja prostor tudi šolskemu utripu vseh štirih osnovnih šol in treh vrtcev. V časopisu Naše Oko mesto najdejo tudi športni dogodki, kot je prva košarkarska liga, letne in zimske lige športne zveze Kozje in ostali športi, s katerimi se prebivalci Obsotelja in Kozjanskega ukvarjajo bodisi poklicno, bodisi ljubiteljsko.

Časopis Naše Oko je tednik, ki izhaja vsak petek in daje prednost domačim, lokalnim zgodbam Kozjanskega in Obsotelja.

Časopis sestavljajo naslednje rubrike: krajevni mozaik, aktualno, predstavljamo, občinske strani, duhovna misel, kmetijstvo (vinogradništvo, čebelarstvo, vrtnarstvo), športne strani, praznujemo, zahvale in spomini, mali oglasi, nagradna križanka …

 

Naročilo časopisa Naše Oko

Časopis Naše Oko lahko naročite preko
e-mail: urednistvo@casopisoko.si
mobitel: 070 770 362

naročnino pa lahko poravnate v enem, dveh ali štirih obrokih. Letna naročnina znaša 78 € (52 številk).

 

KK Podčetrtek

Košarkarji Podčetrtka v zaključku priprav na novo sezono

Prvoligaše iz Podčetrtka loči le še slab teden do njihovega otvoritvenega dvoboja letošnje tekmovalne sezone. Za uvod jih najprej čakata dve neugodni gostovanji, in sicer v ponedeljek, 3. oktobra, v Šenčurju in nato še v soboto, 8. oktobra, v Domžalah pri Heliosu.